dinsdag 28 mei 2013

Nieuwe uitdaging

Na de -bijna afgeronde- grootscheepse verbouwing van ons nieuwe huis heb ik eindelijk tijd en rust voor deze nieuwe uitdaging: een blog!

We zijn hemelsbreed maar liefst 70 meter opgeschoven naar onze huidige stek. Dorp fijn, straat fijn, buren fijn, het ontbrak ons aan één ding: ruimte. Die hebben we nu, na anderhalf jaar bloed zweet en tranen, gecreeerd (zoals dat zo trendy in woonbladen heet) met als groot gewin: een echte tuin en een atelier aan huis! Hier @NEEDLES breng ik zoveel mogelijk tijd door met haken, breien, naaien, craften als ik maar kan. Lekker in m'n eentje, maar ook heel veel met vriendinnen. Ook cursisten zijn welkom want hier geef ik ook naailessen en workshops. En soms zit ik gewoon een tijdje te staren naar al mijn schatten aan materiaal in een van de vele kasten, lades, bakken en manden, die liggen te wachten op een mooie bestemming.

Op dit blog doe ik verslag van wat ik en anderen allemaal maken en beleven in en rondom mijn atelier. Als je het leuk vindt, lees en beleef je mee!

(als beginnend blogger moet ik me natuurlijk de fijne kneepjes van het bloggen nog eigen maken, dus neem me ondersteboven geplaatste foto's en andere onhandigheden. maar niet kwalijk)

6 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit Bregje!!! Mooie blog lay out en een geweldig atelier. Leuk dat ik je na al die jaren weer eens gezien en gesproken heb. Ik ga je in mijn leeslijst zetten ;-)
  Groetjes Corine
  http://villakakelbontbykaatje.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, ik hoop dat ik er een leuk blog van kan maken. Heel leuk elkaar weer gesproken te hebben. Wat was het gezellig he vanmorgen. Ik ga proberen er nu iets over te posten...

   Verwijderen
 2. Goed begin van je blog! Ziet er goed uit
  Ik vond het leuk om je te ontmoeten vandaag.
  Ik ga je blog volgen hoor .
  Groetjes ilona

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, leuk hoor, ga ik nog beter mn best doen er een leuk blog van te maken!

   Verwijderen
 3. Leuk begin van je blog! Create 'n Date was super! Te weinig tijd om iedereen te spreken. Wel veel inspiratie op gedaan! Je hebt mooie foto's! Ik ga je zeker volgen!

  BeantwoordenVerwijderen