maandag 10 juni 2013

popcorns...

Een tijdje terug begon ik aan een kleed met popcorns. Ik had er al een gemaakt met grijs/blauwe tonen. Maar met de lente in het vooruitzicht had ik zin in nog een met lekkere kleurtjes. Ja wist ik veel dat die lente zo lang op zich zou laten wachten! Nou ja, nu kan ik er -zelfs in juni- lekker onder kruipen!

Popcorn? Eerder pak rijswafels





Lekker bij de nieuwe lapjes...











En dan ordenen....en net als alles goed lijkt te liggen neemt een van de katten een aanloop en rent er dwars doorheen, echt, ze doen het erom! Snel een foto maken voor de volgorde




en dan mogen ze aan elkaar


hele warme knieƫn bij dit klusje

Hij is nog niet helemaal af, er moet nog een mooi randje omheen. Het wit groene randje geeft er wel een vintage sfeertje aan, kijk maar... Zal ik m maar zo laten?


7 opmerkingen:

  1. Geweldig!!! Heb je de bloemen zelf verzonnen? Ze zien er kunstig uit. Wat voor garen gebruik jij voor zo'n deken? Ik wil nog wel eens een deken haken, maar weet niet goed wat voor draad ik hiervoor kan gebruiken.
    Groetjes Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze squares heb ik ooit gezien op de site van dottie angel. Ik maak er altijd een eigen variatie op tot ik ze mooi vind. De popcorns lijken echt op de vierkanten te liggen, een lekker chunky kleed! Deze haakte ik met dubbele draad van de Soft van jazeker, de Zeeman! Echt heerlijk zacht en dus ook niet zo duur. Als je wilt kan ik het patroon even voor je uitschrijven, niet zo moeilijk hoor.
    groetjes, Bregje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een goed idee om een dubbele draad te gebruiken!! Ik zou graag het patroontje van je willen hebben. Op deze manier is het wel te doen om een kleed te maken. Ik heb geen geduld voor grote projecten, ik maak altijd maar kleine haakwerkjes. Maar met deze squares moet het wel opschieten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kleurtjes zeg! Het zou leuk zijn, als je het patroontje op je blog kon zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Doe ik! (wel even puzzelen hoe ik dat het handigst doe..)

      Verwijderen
  5. Jeetje Bregje, dat ziet er geweldig uit! Wat een mooie kleuren heb je gekozen. Ik heb zelf nog nooit popcorns gehaakt. Zit nog steeds in mijn granny square (sprei) fase & doillies :-)

    Dank je wel ook voor je lieve berichtje op mijn blog!

    Madelief

    BeantwoordenVerwijderen